Hej tisdag!

Hej hej!

  Igår var vi ju lediga och idag var jag tillbaka på arbetet. Just nu håller vi på att lägga in alla böcker i ett system som gör det lättare att hitta dem, både för eleverna och för oss. Samt få ordning på de röriga hyllorna. Ställa dem i bokstavsordning etc..  Vilket gör det hela lättare att finna vad man letar efter. Detta projekt arbetar vi med nu för fulla muggar. 

Här ska böckerna bara läggas i bokstavsordning.

Hi-tech
Hi-tech

IMG_8849På förmiddagen fick jag besök av elever från två klasser, som skulle öva  sång inför morgondagens festligheter på skolan. Eleverna från åk 5,6 och 7 skall uppträda..:) Sångerna är på Swahili, så jag förstod inte så mycket av dem.. Kul och få lite sällskap i bibblan. Eleverna är så roliga och nyfikna på vem jag är och hur det är i mitt land. Deras ansikten lyser upp varje gång jag berättar något om Sverige. De vill att jag ska prata och sjunga för dem 🙂 Det är så roligt att få träffa alla elever och jag trivs så bra på skolan.

Nu är jag hemma och sitter och skriver och himmelen har precis öppnat sig. Det spöregnar ute.. Mysigt!! 

Hoppas ni också haft en fin dag!

Vi hörs snart igen!

Hakuna matata!

<3