Miramare

Hej från oss!

Solen lyser och vi har precis varit ute på en promenad längst med stranden. Nu sitter vi på balkongen och ska snart äta lunch och sen gå ner till stranden igen. Vi hyr en mindre lägenhet med gångavstånd till det mesta. Från balkongen på höger sida skymtar vi San-marinoberget.  

Från svärföräldrarnas balkong ser man havet till höger.
Från svärföräldrarnas balkong ser man havet till höger.

 Eftermiddagarna njuter vi på balkongen med något svalkande i glasen.. och på kvällarna går vi oftast ut och äter. Vi har ett favorit ställe alldeles runt hörnet, IL Falco. Där kan man äta fantastisk god skaldjurspasta och vongole det är ett måste på restaurang IL Falco. Här tänkte jag visa fina bilder från igår, men det går inte och ladda upp…

🙁 Så typiskt!!

Hoppas ni där hemma har det fint! Vi hörs snart igen.

Kram från oss!

<3