Scoglio…ala Therese och Marcus

Hej på er!

Hoppas ni har det bra där hemma och att vädret blivit något bättre. Just nu sitter jag på balkongen och skriver om när vi i onsdags köpte färska skaldjur och lagade egen Allo scoglio med musslor, vongole, räkor och bläckfisk. Therese och Marcus brunkar ha som tradition att laga något från den lokala fiskaffären till middag. Det bliv en succé, så gott! 

Vongole är de mindre musslorna, räckor, bläckfisk och vanliga musslor.
Vongole är de mindre musslorna, räckor, bläckfisk och vanliga musslor.

IMG_9252Till skaldjuren fräses också tomater, persilja, vitt vin, vitlök och pasta såklart! Musslorna hade vi på sidan. IMG_9257Lite citronsaft på det. Ni borde prova att laga detta..det är såå gott!IMG_9259
 Imorgon åker vi hem igen till Sverige efter tio fantastiskt mysiga, sköna och trevliga dagar i Italien Miramare. Nästa år kommer vi tillbaka..:) Ikväll ska hela gänget ut och äta på favorit stället runt hörnet. Det brukar vi göra sista kvällen.

Nu blir det lunch på balkongen och sen ner till stranden och bada. Önskar er en fin fredag, woop woop!

Kram från oss!

<3