Tripp till Österlen

Hej!

Påsken firade vi nere i Skåne hemma hos våra kära vänner Katarina och Anders med familj. Vackra Österlen, Borrby där de har sitt sommarhus. Huset de köpte för två år sedan har renoverats och blivit så fint. IMG_0949 I bilen påväg somnade lilla L, hon sov ända till Jönköping. I perfekt timing vaknade hon upp lagom till lunchen. IMG_0952 Frukost brudarna Lovisa och Judith. Här på påskafton vaknade vi upp till ett ganska så kallt och regnig skåneland. IMG_0953 Den fyrbente i familjen, herr Nelson. Världens snällaste hund, ligger här och tar igen sig.IMG_0956 Anders och Katarina i sitt fina kök. Gillar verkligen den industriella stilen och köksbänken här är en gammal slaktbänk. IMG_0957Innan påskmiddagen var vi bjudna hem till Cicci och Jocke som har haft sitt sommarhus i Borrby i flera år. De är vänner som bor nära Katarina och Anders även i Örebro. Huset är en gammal lada som de renoverat och gjort så fint.   IMG_0964 Sigrid vi frukostbordet.IMG_0965 Vi hjälpte till och laga maten till påskbordet. Alla bidrog med så mycket gott. Köttbullar, korv, lax, olika röror, jansson, sill, sallader, frukt, etc. IMG_0966 Rut och Sigrid.IMG_0967 Katarina <3IMG_0969 IMG_0970Härligt påskhäng.  IMG_0972 Proppmätta blev vi allihopa efter all den goda maten. IMG_0974
<3IMG_0976 Vi satt uppe och pratade en massa och skrattade. Katarina hade bakat en ljuvlig tryffeltårta med mjölkchoklad.

Jag bjöd mina granntjejer på den förra tisdagen när de var hemma hos mig DH-kväll. IMG_0977En riktigt fin och mysig påsk fick vi. 

Vädret var mindre mysigt. På söndagen när vi skulle fara hem till Örebro så var det snöstorm ute så vi såg inte ens bilen framför oss.

Ett riktigt vinterland. 

Harry var kvar hemma hos farmor och farfar som vi firade annan dag påsk med på söndagskvällen. IMG_0983 IMG_0988Faster Therese och kusinerna Alexandra och Isabella kom också hem och firade påsken. Så vi alla var samlade,

så mysigt!

Tårtan på bilden hade Therese bakat till efterrätt. 

Önskar er en fin kväll, vi hörs snart igen. 

Kram <3