Ljumna kvällar

Hejsan!

Jag har haft lite strul med att ladda upp bilder, men nu är allt i sin ordning igen och jag kan dela med mig vad vi pysslar med om dagarna..:)

Det är så varmt här i Örebro idag, 32 grader. Vi har precis varit i lekparken men höll på att smälta bort så vi fick gå hem och svalka oss i Lovisas lilla pool och med glass i stora lass.

Vi kan inte klaga på denna sommar som bjuder på så fantastiska dagar och kvällar. 

Igår var vi hembjudna till våra grannar fam Riis. Vi satt ute och åt på altanen i den ljumna kvällen, så mysigt. De bjöd på en fantastisk måltid med LCHF pizza som förrätt. 

Den var så god och till det ett rött vin som var ljuvligt. Vinet hade en fruktig smak med inslag av fat, svarta vinbär, plommon, mjölkchoklad, kryddor och lakrits. Det passade så bra till pizzan.

Barnen leket och hoppade på studsmattan efter middagen. Barnen fick hamburgare och pommes. Lilla L tycker så mycket om sina grannar. 

Grillmästaren Micke är grym på att grilla, han var lite orolig att det skulle bli eldsvåda nu när det är så torrt ute. Vattenslangen gick varm.

Till varmrätt en ljuvlig kyckling fylld med örter, citron, smör och öl.

Kycklingen står på en ölburk, ölen, smör och olja cirkulerar runt och gav så god smak. Kycklingen blev så saftig.

Sallad med feta ost, jordgubbar,avocado, kanderade valnötter och balsamico, mycket god combo. 

Gräddsås och potatis serverades därtill. Sen var vi så proppmätta att vi bara satt och stånkade..

Till efterrätt hade Victoria gjort två olika glassar med choklad och citron. Chokladglassen var det kakor i, som vi åt senare när det blivit mörkt, så lyckades inte fånga den på bild, men den var så god den med.  

Sen satt vi och pratade och hade så mysigt. Barnen likaså.

Tack för en jättetrevlig kväll fina ni!

Nu måste jag slänga mig i vattnet igen, det går inte långa stunder utan att man måste svalka sig.

Ha en fortsatt fin dag!