Våfflor, vårtecken och vilda djur.

Hej måndag och ny vecka, vi har haft en härligt idag utomhus. I morse tog vi en promenad och Lovisa ville cykla. Vi brukar gå och mata låtsasdjuren som bor nära skolan på våra promenader. De är så fina och i verklig storlek.

Lovisa matar djuren med pinnar. Ligger en hel drös under varje djur 🙂

Vi har bytt ut pulkan mot cykel, rena vårtecknet. Nog om vädret, det går ändå inte att ändra på. #litesnövoreinteheltfel.

Igår eftermiddag var farmor och farfar hos oss på söndagsmiddag.

Så mysigt.

Vi bjöd på lite plock och bubbel när de kom.

Till middag bjöd vi på plankstek. Det har vi bara gjort en gång tidigare. Det är så gott, kommer absolut göra det lite oftare.

Måste öva lite på att spritsa.. Blev så full i skratta för det var mos precis överallt och det bara sprutade åt alla håll när jag försökte göra snygga moskluttar på plankan. Fick nämligen nya spritsar i julklapp som jag önskade mig. Tänkte att de skulle invigas 🙂

Till efterrätt en favorit i repris. Våfflor med smör doppade i kanel och socker med vaniljglass och en massa chokladsås på toppen.

Det var vår mysiga söndagseftermiddag/kväll.

Imorgon är det förskola för L igen och jag ska ta itu med lite här hemma. Inreda Henrys rum, städa och fixa lite gran. Finns alltid en massa måsten som man bör göra. På onsdag ska jag på utvecklingssamtal på förskolan. På eftermiddagen åker vi ut på landet till min syster och kusinerna.

Önskar er en fin måndagskväll.

Kram / Emelie