I vårsolens glans.

Hejsan, igår var Lovisa ledig från förskolan och vi fick besök av kusinerna och moster. Det är så underart att vi är lediga på samma dagar. Tänk att jag och min syster kommer vara föräldralediga lika länge och kunna umgås hur mycket som helst.

Till våren flyttar de in i sitt nya hus. Men de flyttar inte så långt bort utan bara nästgårds. Ett jättefint hus med gigantisk trädgård och huset är nästan som taget ur en saga av Astrid Lindgren, med gröna knutar, äppelträd och körsbärsträd utanför verandan.

Där under träden ska vi sitta med barnen i sommar och dricka röd saft och äta bullar, det är redan bestämt..:)

Igår hade vi en utedag i vårsolens glans, kändes det som. Det värmde från solen och vi tog med oss lunchen ut.

Här i väntan på kusinerna och moster.

Sen bar det av med packning, matsäcken, alla barnen, hundar och mammor till lekparken.

Vi är som en liten förskolegrupp med allihopa, underbart och vilken glädje de har av varandra. Tjejerna leker så (fint) oftast och tänk när resten av ligan växer upp…phu, då blir det rena rama cirkusen.

Eftermiddagen spenderades hemma med våfflor till mellis och en massa lek. Tjejerna hann även med lite bus som att klippa av sig lite utav håret och dra fram hela garderoben samt sminka sig med lypsyl i ansiktet och även håret, det som nu finns kvar..

Ja vad säger man! de leker så (fint) oftast men ibland så blir det lite tokigt. NU är det förbjudet att ha sax på ett tag.

En underbar dag hade vi ändå och idag har Lovisa fått vara hemma för hon har sådan hosta. Natten till idag har hon sovit dåligt och var så trött i morse så vi tog en dag hemma.

Imorgon ska hon gå till Sagoormen och en kamrat Lisen skall följa med oss hem och leka.

Önskar er en fortsatt fin tisdag.

Kram / Emelie.