Bygget fortsätter…

Hejsan,

Idag fortsätter arbetet med pollen runtomkring. De har fyllt på med sten runt stommen till poolen och i botten. Grävarna har även grävt runt huset för den platta som skall gjutas inom kort och nästa vecka börjar de lägga trall på resten av ytan. Den gjutna plattan kommer bli vår plats för bord och stolar, där många kan sitta. I ett av hörnen blir det plats för en lounge. Får visa när det är färdigt:)

Där skopan står nu, där kommer den gjutna plattan vara. Det blir precis utanför vår vardagsrumsdörr. På sommaren kan man ha dörrarna öppna så man bara kan traska ut till poolen. Härlig känsla.

När vi var i Kenya på semester i januari. Köpte jag på mig fina swahiliska tyger som jag tänkte sy kuddfodral till vår dagbädd som även den ska få sin plats under taket. En soffa med härliga stora fluffiga kuddar i färglada tyger. Det kommer bli superfint.

Och runt pooldäcket kommer stora krukor även de köpta i Kenya få stå. I krukorna finns just nu nerklippta Hortensiaplantor från förra året. Kul om de tar sig även denna säsong.

Det var en liten uppdatering från bygget idag. Vi hörs snart igen.

Önskar er en fin, fin måndag!

Kram / Emelie.