På jakt efter tårta

Hejsan.

Söndagmorgon och jag sitter nere och tittar på nyhetsmorgon, de andra sover. Lite mysigt och sitta uppe själv och dricka kaffe i soffan och utanför regnar det.

Nästa vecka fyller vår lilla tös 4-år. I fredags åkte vi till Bullis och valde ut en tårta. En laddad tjej som vet precis hur den skulle se ut.

Tårtan ska vara rosa med guld, glitter och choklad. Ändrade sig när hon såg en tårta med unicorn så den fick det bli.

Hyfsat nöjd!

Nu råkar det här vara mammans favoritställe Bullis, så vi stannade självklart för lite fika.

Vilka bakverk, här hänger man gärna.

Tänkte baka cupcakes till Fredag, man får alltid inspiration när man varit här. Vi kommer ha ett mindre kalas utomhus för Lovisa. Vi hoppas på varmare väder.

Efter vår lilla fikastund åkte vi vidare för att uträtta lite mer ärenden. Hittade en rolig blomma som jag inte kunde motstå.

Ananasplanta, lite annorlunda gillar ananas i inredning, har det bla på kuddar, etc..

Den är så söt min miniananas, finns på Ikea, går ej att äta stod det ..:)

Nu börjar resten av familjen att vakna hör jag och idag blir det lite fix inne för min del. Jag ska sätta upp en ny tavla jag fick i present och städa lite. Marcus ska fortsätta med bygget ute, för på måndag kommer de och börjar lägga trall.

Önskar er en fin söndag.

Kram / Emelie.

2 reaktioner på ”På jakt efter tårta”

  1. Mmmmm… Bullis trot eller ej men nu blev jag så sugen på att åka dit snart på en gofikastund??☕️ Det ser ju bara för gott ut. Ska bli ett sant nöje att få smaka Lovisas utvalda tårta på fredag. Ha en skön myssöndag?

Kommentarer inaktiverade.